10 αντικείμενα για το επόμενο κάμπινγκ σου

10 αντικείμενα για το επόμενο κάμπινγκ σου

Όταν έρθει ο καιρός για την εξόρμηση που περίμενες τόσο, θέλουμε να είσαι καλλυμένος. Οπότε σιγουρέψου ότι έχεις τα πράγματα της λίστας που ετοιμάσαμε για εσένα για να περάσεις τέλεια.

1. Σακίδιο Πλάτης

Πρώτα πρώτα ξεκίνα με το σακίδιο πλάτης, γιατί πού θα κουβαλάς όλα αυτά που θα πάρεις μαζί σου; Στην κατηγορία ξεχωρίζει το Σακίδιο Πλάτης Monterray 85L που θα χορέσει ό,τι χρειαστείς μαζί σου.

2. Υπνόσακος

Ανάλογα με την εποχή και τις συνθήκες που θα βρίσκεσαι θα χρειαστείς διαφορετικό υπνόσακο για να μη σκάσεις το καλοκαίρι και παγώσεις το χειμώνα! Για καλοκαίρι η πρόταση είναι ο Υπνόσακος Peak με θερμοκρασία άνεσης 0οC με 15οC και για χειμώνα ο Υπνόσακος Action Extreme  με θερμοκρασία άνεσης -8οC με 0οC. Απλά πράγματα.

3. Σκηνή

Εδώ οι επιλογές έχουν να κάνουν με το πόσοι θα χωρέσετε μαζί και υπάρχει και ποικιλία στους τύπους σκηνών. Μπορεί να θες μια Σκηνή 2 ατόμων στο κλασικό τριγωνικό στυλ, ή μια pop-up σκηνή όπως η Beliz pop-up 3 ατόμων που είναι πολύ έυκολη στο στήσιμο καθώς ανοίγει μόνη της.

4. Θερμός

Για τον καφέ που θα φτιάξεις το πρωί ή το κρύο νερό που θα θέλεις να μείνει δροσερό μετά από 2 ώρες περπάτημα. Θες κάτι μικρό και ελαφρύ που να κάνει καλά τη δουλειά του, οπότε δες τον Θερμός grasshoper 360ml.

5. Φακός

Όταν θα είναι νύχτα και δεν θα έχεις φωτιά ή ηλεκτρισμό θα χρειαστείς φακό. Ορίστε Φακός Cree 600lumens με αυτόνομη μπαταρία 4200 mAh αλλά και υποδοχή για μπαταρίες AAA.

6. Κορδόνι Γενικής Χρήσης

Συνήθως θα χρειαστείς σχοινί να δέσεις καλύτερα τη σκηνή σου, ή να ασφαλίσεις καλύτερα το σακίδιό σου ή ό,τι βάλει ο νους σου. Γι'αυτό πάρε ένα κορδόνι γενικής χρήσης 20m.

7. Σουγιάς

Κλασικό, μικρό και κάνει πολλά ο σουγιάς 6 χρήσεων.

8. Σετ Α' Βοηθειών

Για μικροτραυματισμούς καλό είναι να έχεις ένα Σετ Α' Βοηθειών με γάζες, επιδέσμους κλπ. Αχρείαστο να είναι.

9. Μπατόν πεζοπορίας

Αν κάνεις μεγάλες πεζοπορίες σίγουρα θα σε βοηθήσει ένα Μπατόν πεζοπορίας 4 μερών.

10. Εκκίνηση φωτιάς

Για να ανάβεις εύκολα τη βραδινή μικρή φωτιά που θα κάθεται γύρω η παρέα, τσέκαρε την Πέτρα Μαγνησίου Εκκίνησης Φωτιάς Pentagon.